Най-малко 23 души загинаха и десетки други бяха ранени, когато торнадо

...
Най-малко 23 души загинаха и десетки други бяха ранени, когато торнадо
Коментари Харесай

Торнадо взе най-малко 23 жертви в САЩ

Най-малко 23 души загинаха и десетки други бяха ранени , когато торнадо и мощни гръмотевични стихии връхлетяха щата Мисисипи късно в петък, заяви щатската организация за ръководство на изключителни обстановки, като торнадото остави диря от разрушени, дълга повече от 160 км, предав Ройтерс.

Четирима души остават в неопределеност, до момента в който екипите за търсене и избавяне претърсваха разрушенията в търсене на оживели, откакто бурята връхлетя Силвър Сити, град с 200 поданици в Западно Мисисипи, заяви Агенцията за ръководство на изключителни обстановки на Мисисипи в поредност от изявления в " Туитър ".

Първият сигнал за торнадо в региона на град Силвър Сити,щата Мисисипи, е получен към 20:50 часа локално време (03:50 часа българско време). Оттам торнадото се реалокира в северозападната част на щата, оставяйки повече от 160 км опустошения по пътя си.

Стихията е засегнала над 30 милиона жители в щатите Мисисипи и Охайо. Пострадали са доста жилища и бизнеси в региона. В същото време, в централната част на страната беше издадено предизвестие за сериозен риск от наводнения. В петък и събота са издадени общо 24 предизвестия за торнадо.
 Торнадо взе минимум 6 жертви в Съединени американски щати
Торнадо взе минимум 6 жертви в Съединени американски щати

Извънредно състояние е оповестено в елементи на Алабама
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР